FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Πρίντεζης: "Όταν ακούω κάποιο σύνθημα, ψιλοντρέπομαι λες και είμαι παιδάκι, δεν μπορώ να το συνηθίσω"

Final Four 2022, Πρίντεζης: "Όταν ακούω κάποιο σύνθημα, ψιλοντρέπομαι λες και είμαι παιδάκι, δεν μπορώ να το συνηθίσω"
SPORT24

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν το πρόσωπο του μικρού τελικού με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο και να παραδέχεται πως ακόμα ντρέπεται όταν ακούει κάποιο σύνθημα.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε τη φετινή σεζόν στην EuroLeague κατακτώντας την τέταρτη θέση. Ο μικρός τελικός ήταν πιθανότατα το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα μελλοντικά του πλάνα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος του μικρού τελικού και έθεσε ξεκάθαρα ως στόχο το πρωτάθλημα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον αρχηγό των ερυθρολεύκων πολλές φορές, με τον ίδιο να συγκινείται και να λέει πως πολλές φορές ντρέπεται ακόμα όταν ακούει το όνομά του να γίνεται σύνθημα από τους φιλάθλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

"Όλοι μας θέλαμε να κερδίσουμε το τρόπαιο κακά τα ψέματα. Χάσαμε μία πρόκριση σε τελικό από λεπτομέρειες αλλά το συναίσθημα είναι όμορφο. Είναι προνόμιο για την ομάδα να είναι εδώ και έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Τα Final Four είναι και λίγο παγίδα οπότε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι να ξεκουραστούμε λίγο και να επανέλθουμε συγκεντρωμένοι. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος και αν τον πετύχουμε μαζί με το κύπελλο και το Final Four θα είναι μία ονειρεμένη χρονιά".

Για την αποθέωση του κόσμου: "Είναι αμοιβαίο και τους ευχαριστώ. Παρόλο που είμαι 37 σχεδόν 38, κάποιες φορές όταν ακούω κάποιο σύνθημα ψιλοντρέπομαι λες και είμαι παιδάκι, δεν μπορώ να το συνηθίσω, αλλά είναι πολύ όμορφο".

Για την απόφαση της απόσυρσης: Η πρώτη επαγγελματική προπόνηση είναι να βάζει στόχους κάθε μέρα. Όταν ήρθα το 2000 δεν είπα να στεφτώ πρωταθλητής στον Ολυμπιακό. Ήμουν αδύναμος και δεν άξιζα να παίζω στην αντρική ομάδα οπότε βάζεις στόχους σιγά σιγά να βελτιώνεις το παιχνίδι σου για να πάρεις χρόνο.

Είναι σχετικό το αν είσαι πρότυπο ή όχι. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος δεν είναι πρότυπο είναι κακός άνθρωπος. Ο καθένας έχει δικά του πιστεύω και θέλω. Εγώ αν μπορούσα θα ήθελα να μείνω για πάντα σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα είναι σπουδαίο να τελείωνα την καριέρα μου με Final Four αλλά δεν θέλω να το προδικάζω ή να το εκβιάζω. Και να μην γινόταν αυτό αν είχα πάρει μία απόφαση δεν θα την άλλαζα για να εκβιάσω κάτι. Αν συμβεί και τελειώσουμε καλά θα είναι ονειρικό, αν όχι εγώ είμαι χαρούμενος και γεμάτος που τελειώνω - αν τελειώσω.

Υπάρχουν δικοί μου λόγοι προσωπικοί που δεν θέλω να πω κάποια πράγματα. Όταν έρθει η ώρα θα σας τα πω όλα"

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ