FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Οι οπαδοί του που έκαναν ΣΕΦ την Stark Arena και το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Οι οπαδοί του που έκαναν ΣΕΦ την Stark Arena και το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μοιράστηκε ένα όμορφο VIDEO από τον πανζουρλισμό που δημιούργησαν οι οπαδοί του εντός και εκτός Stark Arena, πριν και κατά την διάρκεια του ημιτελικού με την Αναντολού Εφές, ευχαριστώντας τους για την στήριξη με την ατάκα "είστε η δύναμή μας".

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκλεψαν την παράσταση κατά την διάρκεια της χθεσινής (19/5) ημέρας με τις εκδηλώσεις τους πριν και μετά τον ημιτελικό του Final Four με την Αναντολού Εφές και η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ θέλησε να τους ευχαριστήσει.

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO με στιγμές από την πορεία των οπαδών του μέχρι την Stark Arena, αλλά και τις αντιδράσεις τους πριν και μετά τον αγώνα, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την βοήθειά τους.

"Είστε η δύναμή μας!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κάνετε κόκκινο το Βελιγράδι!!! Συνεχίζουμε μαζί! Συνεχίζουμε δυνατά" έγραψε χαρακτηριστικά στο σχετικό post στο twitter.

Δείτε το VIDEO:

Δείτε το tweet της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 έχει κατεβάσει την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ