FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Η ομιλία του Μπαρτζώκα στους παίκτες μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα και το "ζντο" με τους αδελφούς Αγγελόπουλους

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συμμετέχουν στο ζντο του Ολυμπιακού
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συμμετέχουν στο ζντο του Ολυμπιακού PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO με την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του μικρού τελικού του Final Four κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει συγχαρητήρια και να θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα, πριν έρθει η ώρα του "ζντο" με την συμμετοχή των αδελφών Αγγελόπουλων.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 4η θέση στο Final Four της EuroLeague μετά την ήττα του από την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό (84-74). Μία ημέρα μετά, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO με την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια, λίγες μόλις στιγμές μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους όλη την σεζόν και εστίασε αμέσως στον επόμενο στόχο: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια ήρθε η ώρα του καθιερωμένου "ζντο", με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να συμμετέχουν και αυτοί.

Δείτε το VIDEO:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ