FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός - Εφές: Τα ουρλιαχτά των Τούρκων sportscaster στο τρίποντο του Μίτσιτς

Final Four 2022, Ολυμπιακός - Εφές: Τα ουρλιαχτά των Τούρκων sportscaster στο τρίποντο του Μίτσιτς
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που περιέγραφαν τον ημιτελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές ξέσπασαν σε ουρλιαχτά στο τρίποντο του Μίτσιτς που έκρινε την αναμέτρηση.

Η Αναντολού Εφές προκρίθηκε στον τελικό της EuroLeague χάρη στον Βασίλιε Μίτσιτς ο οποίος αν και δεν είχε σκοράρει στο τέταρτο δεκάλεπτο του ημιτελικού, έβαλε το πιο κρίσιμο τρίποντο με 0.2'' να απομένουν.

Όπως ήταν φυσιολογικό οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που περιέγραφαν τον ημιτελικό ξέσπασαν σε ουρλιαχτά την ώρα που η μπάλα κατέληξε στο καλάθι.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ