FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Standing ovation και αποθέωση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα από τους φίλους των ερυθρολεύκων

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /   /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει βροντερό "παρών" και στον μικρό τελικό του Final Four, ενώ χάρισε και ένα θερμό χειροκρότημα στον προπονητή των ερυθρολεύκων, Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την είσοδό του στο παρκέ.

Απτόητοι παρά τον αποκλεισμό, οι φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στη Stark Arena έχοντας "κοκκινήσει" από νωρίς τις εξέδρες για τον μικρό τελικό του Final Four 2022 με την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την έξοδο από τη φυσούνα των αποδυτηρίων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Χάρης Σταύρου

Ο ίδιος ανταπέδωσε χειροκροτώντας τον κόσμο των ερυθρολεύκων, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα πριν από το τζάμπολ.

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση του προπονητή των "ερυθρολεύκων":

Πλάνα Βίντεο: Χρήστος Πανάγος

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ