FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ο Βασίλιε Μίτσιτς στο SPORT24: "Ελπίζω να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λάρκιν γιατί δεν μπορώ να τον μαρκάρω"

Final Four 2022, Ο Βασίλιε Μίτσιτς στο SPORT24: "Ελπίζω να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λάρκιν γιατί δεν μπορώ να τον μαρκάρω"

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Εφές κατέκτησε το τρόπαιο της EuroLeague με τον Βασίλιε Μίτσιτς να βγαίνει back-to-back MVP του Final Four και να εύχεται στην κάμερα του SPORT24 να παραμείνει στην ομάδα ο Σέιν Λάρκιν.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς ήταν για δεύτερη σερί χρονιά ο πολυτιμότερος παίκτης του Final Four και σήκωσε ξανά το τρόπαιο του πρωταθλητή της EuroLeague με την φανέλα της Εφές.

Ο Σέρβος γκαρντ της τουρκικής ομάδας μίλησε στην κάμερα του SPORT24, έκανε πλάκα με τον Βασίλη Σκουντή για τα μίλια που κέρδισε, τόνισε πως δεν είναι πλάκα όλο αυτό ενώ παράλληλα ευχήθηκε να μείνει ο Σέιν Λάρκιν τη νέα σεζόν γιατί αδυνατεί να τον μαρκάρει.

Αποστολή στο Βελιγράδι - Βασίλης Σκουντής

"Για σένα ίσως είναι αστείο αλλά για εμένα δεν είναι. Ελπίζω μόνο να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λάρκιν γιατί δεν μπορώ να τον μαρκάρω. Θέλω να μείνουμε παρέα. Όσο για τα μίλια που κέρδισα, τα ξόδεψα πέρσι θα τα ξοδέψω και φέτος".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ