FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ο Κώστας Σλούκας στο SPORT24: "Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στη Stark Arena, απερίγραπτα αυτά που έχει δώσει ο Γιώργος Πρίντεζης"

Final Four 2022, Ο Κώστας Σλούκας στο SPORT24: "Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στη Stark Arena, απερίγραπτα αυτά που έχει δώσει ο Γιώργος Πρίντεζης"
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του μικρού τελικού της EuroLeague, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και στάθηκε σε δύο πράγματα: την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στη Stark Arena και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στη Stark Arena και η τελευταία (;) συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην EuroLeague είναι τα δύο στοιχεία στα οποία στάθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά το φινάλε του μικρού τελικού. Ο αριστερόχειρας γκαρντ των ερυθρολεύκων μίλησε στο SPORT24 και εξήγησε πώς ο κόσμος της ομάδας βοήθησε τους πάντες, αλλά και την αξία της παρουσίας του "Πριντ" στα ενδότερα του οργανισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Σπύρος Καβαλιεράτος

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SPORT24:

Γι αυτό που μένει σε όλους από το Final Four: "Μια πολύ πικρή γεύση. Ο τρόπος που χάσαμε, αλλά κι οι χαμένες ευκαιρίες πριν από το σουτ του Βασίλιε Μίτσιτς. Τώρα θα μπορούσαμε να είμαστε στον τελικό, δεν είμαστε... Η πικρία είναι πολύ μεγάλη".

Για το χειροκρότημα στον μικρό τελικό: "Είναι ανατριχιαστική η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, τόσο προχθές όσο και σήμερα. Αυτή η αναγνώριση του κόπου μας, που παλεύουμε όλη τη χρονιά. Είναι πολύ συγκινητική η στήριξη του κόσμου. Πλέον αυτό που υποσχόμαστε είναι, πρώτον να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι κι ο βασικός στόχος, και δεύτερον του χρόνου να παλέψουμε για να είμαστε πάλι στο Final Four".

Για το αν υπήρχε στο μυαλό όλων το γεγονός πως αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Πρίντεζη στην EuroLeague: "Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Ο Γιώργος γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η απόφασή του. Εμείς δεν γνωρίζουμε ακόμη. Είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος αθλητής. Η εμπειρία κι αυτά που έχει καταθέσει γι αυτή τη φανέλα είναι απερίγραπτα, είναι πραγματικός αρχηγός και εκπληκτικός συμπαίκτης".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ