FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ο Μπαρτζώκας στο SPORT24: "Δεν ήξερα ότι θα πάρω βραβείο και γι' αυτό δεν είχα προετοιμάσει κάτι να πω"

Final Four 2022, Ο Μπαρτζώκας στο SPORT24: "Δεν ήξερα ότι θα πάρω βραβείο και γι' αυτό δεν είχα προετοιμάσει κάτι να πω"
EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του SPORT24 κατά τη διάρκεια της Media Availability και τόνισε πως δεν γνώριζε για το βραβείο του καλύτερου προπονητή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του SPORT24 κατά τη διάρκεια της Media Availability και σχολίασε πως δεν γνώριζε για το βραβείο του καλύτερου προπονητή, κάτι που δεν του επέτρεψε να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Παράλληλα τόνισε πως ελπίζει να έχει 1-2 παίκτες σε καλή κατάσταση και να πάρει η ομάδα του τη νίκη στον ημιτελικό κόντρα στην Εφές.

Για το βραβείο: "Το έμαθα όταν ανακοινώθηκε, δεν είχα ιδέα και δεν είχα προετοιμαστεί. Αισθάνθηκα χαρούμενος παρόλο που ξέρουμε ότι το σημαντικό κομμάτι είναι αύριο. Τα ατομικά βραβεία είναι να τα βάζεις σε ένα ράφι βιβλιοθήκης και να τα κοιτάς και να θυμάσαι τις στιγμές. Το παρόν είναι πολύ πιο σημαντικό και θέλουμε να παίξουμε καλά αύριο και αν είναι δυνατόν να κερδίσουμε"

Για το παιχνίδι κόντρα στην Εφές: "Δεν υπάρχει πλέον κάτι κρυφό. Κοίτα δεξιά και αριστερά. Κάποιοι δεν το έχουν ζήσει όλο αυτό και είναι η πρώτη τους φορά. Ξαφνικά είναι στο επίκεντρο. Το να προπονείσαι χωρίς να πηγαίνει το μυαλό σου σε άλλα πράγματα είναι το ζητούμενο. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά και αν έχουμε 1-2 παίκτες σε καλή ημέρα ακόμα καλύτερα".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ