FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Μπαρτζώκας: "Δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα για τους παίκτες μου, έτσι είναι το μπάσκετ"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον ημιτελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανατολού Εφές
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον ημιτελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανατολού Εφές EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν σύντομος στη flash interview μετά τον ημιτελικό κόντρα στην Αναντολού Εφές και την ήττα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως δεν μπορείς να παραπονεθεί για κάτι στους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό απέναντι στην Αναντολού Εφές, χάρη στο τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς στο φινάλε. Μετά από το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη flash interview τονίζοντας πως δεν μπορεί να παραπονεθεί στους παίκτες του.

Παράλληλα ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν στην διοργάνωση τόνισε πως μερικές λάθος αποφάσεις στοίχισαν αλλά πως στο τέλος της μέρας αυτό είναι το μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα στη flash interview:

"Και οι δύο ομάδες είχαν πίεση, ήταν θέμα μια δύο αποφάσεων που εμείς δεν πήραμε σωστά, τις πήραν οι άλλες Η τελευταία ήταν πολύ σκληρή για εμάς.

Δεν μπορώ να παραπονεθώ σε τίποτα για τους παίκτες μου. Είχαμε λίγη πίεση παραπάνω αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Οι οπαδοί μας όμως ήταν φανταστικοί όπως πάντα".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Η Game Night για τον μεγάλο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Εφές

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ