FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Μίτσιτς: "Πίστευα πως θα μπει το σουτ στο τέλος"

Οι παίκτες της Αναντολού Εφές πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague μετά από σουτ του Μίτσιτς
Οι παίκτες της Αναντολού Εφές πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Βασίλιε Μίτσιτς στο σύντομο σχόλιο του με τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στάθηκε στο μεγάλο τρίποντο που έβαλε και στην πίστη που είχε πως θα τα καταφέρει.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς με το απίστευτο τρίποντο που πέτυχε δύο δέκατα πριν τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός - Εφές έστειλε τους Τούρκους στον τελικό του Σαββάτου.

Ο Σέρβος γκαρντ υποστήριξε στο σύντομο σχόλιο του με τη λήξη της αναμέτρησης πως πίστευε στο σουτ που επιχείρησε και διόρθωσε με αυτό το λάθος του στην κανονική περίοδο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Αυτή η κατάσταση ήταν πολύ κοντά στα όσα βιώσαμε στην κανονική διάρκεια της περιόδου όπου έκανα εγώ ένα λάθος και στη συνέχεια φάγαμε ένα τρίποντο. Σήμερα είχα χάσει δύο βολές νωρίτερα, αλλά πιστεύα πως το σουτ στο τέλος θα μπει. Και θα πρέπει να αναφέρω πως κανείς δεν νοιώθει ζήλια για τον άλλο στο τελευταίο σουτ".

Σε βλέπω σε καλή κατάσταση;

"Δεν ξέρω αν είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Θα το δούμε το Σάββατο".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ