FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Γιώργος Αγγελόπουλος: "Η ομάδα του 'μέχρι τέλους' έφτασε ως εδώ"

Final Four 2022, Γιώργος Αγγελόπουλος: "Η ομάδα του 'μέχρι τέλους' έφτασε ως εδώ"
INTIME SPORTS

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν στους Έλληνες δημοσιογράφους για το φινάλε της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού μέχρι το Final Four του Βελιγραδίου.

Τον απολογισμό της πορείας του Ολυμπιακού ως το Final Four της EuroLeague έκαναν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά το τέλος του μικρού τελικού στη Stark Arena απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε πρώτα απ' όλα ότι "δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε εδώ. 12.000 ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο για να έρθουν στο Βελιγράδι. Χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου, αλλά ο κόσμος τραγουδάει ακόμα".

Υποστήριξε ακόμη ότι "η ομάδα του μέχρι τέλους έφτασε ως εδώ" και μιλώντας για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ανέφερε ότι "υπάρχει καθολική αποδοχή του κόουτς. Έχει κατακτήσει τον σεβασμό του κόσμου και της Ευρώπης ολόκληρης, είναι δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ό,τι και να πεις είναι λίγο για τον Γιώργο και ελπίζουμε να σηκώσουμε μαζί του το νταμπλ".

Επανέλαβε δε τέλος το αίτημα για την επιβολή salary cap στην EuroLeague, "για να είναι πιο ανταγωνιστικό το προϊόν". Μόνο τότε κατά τον ίδιο "θα μπορούν όλες οι ομάδες να πάρουν το ευρωπαϊκό".

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αρχικά ένιωσε υποχρεωμένος "να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο Βελιγράδι", γιατί "δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ήταν συγκλονιστικός και μας γεμίζει με περηφάνια".

Κατόπιν σχολίασε πως "κάναμε υπέρβαση για να φτάσουμε ως εδώ. Φάγαμε ένα καλάθι στα 0.2 δεύτερα και αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Έτσι είναι, άλλες φορές το κάναμε εμείς. Ο Μπαρτζώκας βγήκε προπονητής της χρονιάς από όλη την Ευρώπη, όχι από εμάς. Για τον Πρίντεζη, αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του, έγινε αυτό που του άξιζε. Εγώ δεν φανταζόμουν το 2009, τη μόνη φορά που έφυγε μετά από ημιτελικό Final Four, ότι το 2022 θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να αποθεωνόμαστε από 12.000 κόσμο. Πάμε τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει καταπληκτικά αυτή η χρονιά. Το νταμπλ έχουμε να το κάνουμε από το 1997".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ