FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Αταμάν: "Μια νίκη από το back to back"

Ο Εργκίν Αταμάν στη διάρκεια του ημιτελικού της Εφές με τον Ολυμπιακό
Ο Εργκίν Αταμάν στη διάρκεια του ημιτελικού της Εφές με τον Ολυμπιακό INTIME

Αφού πρώτα εξέφρασε τη συμπόνια του για τον καλό φίλο του Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως η Αναντολού Εφές θα υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ο Εργκίν Αταμάν πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για ό,τι κατάφερε στη διάρκεια του ημιτελικού του Final Four και μετά πανηγύρισε για το τρίποντο - μαχαιριά του Βασίλιε Μίτσιτς που χάρισε στην Εφές μια τεράστια πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Ο Τούρκος κόουτς ανέφερε μεταξύ άλλων στο flash interview: "Συγχαρητήρια στον καλό φίλο μου, Μπαρτζώκα, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους φίλους του. Είναι πολύ σκληρή ομάδα. Το παιχνίδι ήταν τρομερό με πολλά πάνω και κάτω. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τον έλεγχο, φεύγοντας με 11 πόντους, αλλά κουραστήκαμε, δεν είχαμε πόδια, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Πλέον μας μένει μια νίκη για το back to back".

Η Game Night για τον μεγάλο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Εφές

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ