FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Αταμάν: Έκανε δηλώσεις στα τουρκικά και δεν τον κατάλαβε κανείς

Final Four 2022, Αταμάν: Έκανε δηλώσεις στα τουρκικά και δεν τον κατάλαβε κανείς

Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να μιλήσει στη μητρική γλώσσα του στη flash inteview του τελικού με τη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να μην γίνει κατανοητός και ν' αφήσει άναυδο τον ρεπόρτερ.

Το 'πε και το 'κανε, αφού πήγε στο Βελιγράδι και οδήγησε εκ νέου την Αναντολού Εφές στην κορυφή της EuroLeague. Μόνο που τον εκστασιασμένο Εργκίν Αταμάν δεν τον κατάλαβε κανείς, όταν κλήθηκε να μιλήσει αμέσως μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four.

Ο κόουτς της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης δέχθηκε την καθιερωμένη ερώτηση στα αγγλικά, αλλά διάλεξε να απαντήσει στα τουρκικά και να αιφνιδιάσει τους πάντες.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε η δυνατότητα άμεσης μετάφρασης, όλοι έμειναν με την απορία για το τι είπε ο Τούρκος προπονητής με τις υψωμένες γροθιές για το 58-57 στη Stark Arena. Εκ των υστέρων διευκρινίστηκε πως πως δήλωσε την περηφάνια του αφενός για τους παίκτες του αφετέρου για όσους έχουν θυσιαστεί για την Τουρκία και τη σημαία της, επαναλαμβάνοντας ότι "είχαμε πει ότι θα γίνουμε πρωταθλητές και γίναμε"!

Μετά ο Αταμάν απλώς χάθηκε στις αγκαλιές των "παιδιών" του.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ