FINAL FOUR 2022

Final Four 2002, Λάσο για την τελευταία άμυνα του τελικού: "Έπρεπε να κάνουμε φάουλ..."

Final Four 2002, Λάσο για την τελευταία άμυνα του τελικού: "Έπρεπε να κάνουμε φάουλ..."

Ο Πάμπλο Λάσο εμφανίστηκε μετανιωμένος στην press conference για το "όχι φάουλ" της τελευταίας άμυνας του τελικού στη Stark Arena.

Φάουλ ή όχι; Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει -μετά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και- ο Πάμπλο Λάσο στον τελικό του Final Four απέναντι στην Αναντολού Εφές. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μη δώσει οδηγία για φάουλ, ο Σέιν Λάρκιν έχασε το σουτ από τη γωνία, οι παίκτες της ισπανικής ομάδας ουδέποτε πήραν το αμυντικό ριμπάουντ κι έτσι ο τίτλος κατέληξε σε τουρκικά χέρια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Γιάννης Φιλέρης

Μία απόφαση που έκρινε, εν τέλει, το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κι έδωσε στην Αναντολού Εφές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης. Δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του τελικού στη Stark Arena, η εικόνα του Πάμπλο Λάσο εξηγούσε πολλά για τις σκέψεις του, με τον ίδιο να στέκεται στο θέμα της τελευταίας άμυνας, στη διάρκεια της press conference.

"Όταν χάνεις, πρέπει να κάνεις φάουλ. Με τον χρόνο που απέμενε, περισσότερα από τρία δευτερόλεπτα, θα μπορούσαμε να είχαμε βγάλει την άμυνα και να έχουμε την τελευταία κατοχή. Αν παίρναμε ένα καθαρό ριμπάουντ, θα μπορούσαμε να επιτεθούμε. Η Αναντολού Εφές έπαιξε έξυπνα στην τελευταία επίθεση, έχασε το σουτ, αλλά πήρε το ριμπάουντ. Αν με ρωτάτε τώρα, αν έπρεπε να κάνουμε φάουλ, θα σας πως "ναι". Έπρεπε να είχαμε κάνει φάουλ. Δεν ξέρω τι θα γινόταν" ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα.

Η ουσία δεν αλλάζει βέβαια...σου

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ