ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Final Eight Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ: Sold-out τα εισιτήρια για τον τελικό

Final Eight Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ: Sold-out τα εισιτήρια για τον τελικό
ΕΟΚ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, το οποίο θα κορυφωθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Sold-out έγιναν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, το οποίο θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου. Στο ίδιο γήπεδο, στις 18/2 θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών.

Όσοι έχουν προμηθτευτεί τα εισιτήρια τους για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν email στο [email protected], προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν και τον τελικό των Γυναικών.

Τα ζευγάρια για το Final Eight

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ο Κυπελλούχος Ελλάδας 2024 θα στεφθεί σε γεμάτο γήπεδο! Τα εισιτήρια του τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών εξαντλήθηκαν!

Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και τους ημιτελικούς που θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας ΕΔΩ με ένα “κλικ”.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν email στο [email protected], προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε πως το ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί στο ΚΓ Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια 15-18 Φεβρουαρίου και πως παράλληλα θα φιλοξενηθεί στο ίδιο γήπεδο, στις 18 Φεβρουαρίου, ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών, μπορείτε να κάνετε “κλικ” ΕΔΩ".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ