FINAL FOUR 2024

Fina Four 2024, Φώτης Ιωαννίδης για Σλούκα ενόψει του τελικού Ρεάλ - Παναθηναϊκός AKTOR: "Πιστεύω ότι ο Κωστάρας θα το σηκώσει"

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI - ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Φώτης Ιωαννίδης δήλωσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson από τον Παναθηναϊκό ότι ελπίζει πως η μπασκετική ομάδα του συλλόγου θα νικήσει την Ρεάλ απόψε (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό της EuroLeague, λέγοντας ότι θεωρεί πως ο Κώστας Σλούκας θα σηκώσει την κούπα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε χθες (25/5) το Κύπελλο Ελλάδας Betsson με την νίκη του επί του Άρη στον τελικό. Ο Φώτης Ιωαννίδης ωστόσο είχε στο νου του και τον αποψινό (26/5) αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο διεθνής επιθετικός το έδειξε αυτό κατά την διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα των καναλιών novasports, αφού όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει πως θα γίνει στον τελικό δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Κώστας Σλούκας θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε:

"Μακάρι να πάρει το 7ο. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του μπάσκετ. Το πιστεύω πάρα πολύ και τους στηρίζω από την Αθήνα. Πιστεύω ότι ο Κωστάρας θα σηκώσει την κούπα".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ