ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

Φιλιπόφσκι: "Θα βρεθούν τα χρήματα"

15.10.2006 ZGORZELEC KOSZKOWKA TUROW ZGORZELEC BERGSON SLASK WROCLAW FOT. MIECZYSLAW MICHALAK / AGENCJA GAZETA SASO FILIPOVSKI
15.10.2006 ZGORZELEC KOSZKOWKA TUROW ZGORZELEC BERGSON SLASK WROCLAW FOT. MIECZYSLAW MICHALAK / AGENCJA GAZETA SASO FILIPOVSKI FOTO-SPORT

Στα οικονομικά προβλήματα της Ολίμπια Λουμπλιάνας στάθηκε κυρίως ο κόουτς της ομάδας, Σάσο Φιλιπόφσκι.

Ο προπονητής της Ολίμπια Λουμπλιάνας, Σάσο Φλιπόφσκι αναφέρθηκε στην κλήρωση της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πώς είναι χαρούμενος διότι θα φιλοξενήσουν μεγάλες ομάδες στην έδρα τους.

" Κληρωθήκαμε σε έναν πραγματικά δύσκολο α' όμιλο, αλλά, απ' την άλλη, πολύ ελκυστικό όμιλο για τον κόσμο μας", είπε ο Φιλιπόφσκι και συμπλήρωσε:

" Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε ποιοτικούς παίκτες και προπονητές την προσεχή χρονιά στην έδρα μας. Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και Κίμκι αποτελούν σίγουρα εγγύηση για μεγάλο μπασκετικό θέαμα, όπως κι η ομάδα που θα προκύψει απ' τα προκριματικά.

Δε μπορώ να πω πραγματικά ποιες είναι οι προσδοκίες μας τη δεδομένη στιγμή, αλλά πιστεύω πως η οικονομική κατάσταση στην ομάδα θα διορθωθεί σύντομα και πως θα βρεθούν η θετική ενέργεια και τα χρήματα για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας".

TAGS ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ