ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλική νίκη της Ισπανίας επί της Γαλλίας

INTIME SPORTS

Η Ισπανία επιβλήθηκε της Γαλλίας σε φιλικό ματς που έγινε στο Παρίσι με σκορ 75-70, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να παίζει για 6 λεπτά!

Σπουδαία νίκη γοήτρου για την Ισπανία, η οποία επικράτησε με σκορ 75-70 της Γαλλίας, σε φιλικό ματς που έγινε στο “Παλέ ντε Μπερσί” του Παρισιού.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μαρκ Γκασόλ, ενώ για περίπου 6 λεπτά πάτησε το πόδι του στο παρκέ ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο σούπερ σταρ των Ισπανών πέτυχε γρήγορα γρήγορα 6 πόντους, αλλά προτιμήθηκε να κάτσει στον πάγκο, για να προφυλαχθεί, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Σκαριόλο τον χρειάζεται γερό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κορυφαίος ο Πάου Γκασόλ ο οποίος πέτυχε 22 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής και μάζεψε επιπλέον 10 ριμπάουντ. Από τους Γάλλους ξεχώρισαν οι Κέβιν Σεραφίν με 12 και Τόνι Πάρκερ με 11 πόντους.

Οι Ισπανοί χτύπησαν τους Γάλλους στο δυνατό τους σημείο καθώς μάζεψαν 46 ριμπάουντ έναντι 26, ενώ το μόνο θετικό για τους “τρικολόρ” ήταν μόλις 5 λάθη έναντι 14!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ