FIBA EUROPE CUP

FIBA Europe Cup: Αναβλήθηκε το Ρέτζιο Εμίλια - Κίεβ λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία

Ο Τζόρνταν Σουίνγκ της Κίεβ
Ο Τζόρνταν Σουίνγκ της Κίεβ FIBA

Με την Ουκρανία να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και αυτό οδήγησε στην FIBA στην απόφαση να αναβάλει τον αγώνα ανάμεσα στην Ρέτζιο Εμίλια και την Κίεβ για το FIBA Europe Cup, που θα διεξαγόταν στην Ιταλία στις 15 Φλεβάρη.

Η κατάσταση είναι πλέον ακραία στην Ουκρανία λόγω των σχέσεών της με την Ρωσία και αυτό είχε επίδραση - όπως είναι λογικό - και στον αθλητισμό.

Όπως ανακοίνωσε η FIBA, ο αγώνας ανάμεσα στην Ρέτζι Εμίλια και την Κίεβ για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης του FIBA Europe Cup - που ήταν προγραμματισμένος για τις 15 Φεβρουαρίου στην Ιταλία - αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.

Η FIBA δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες πέρα από το ότι θα υπάρξει νέα ημερομηνία για το παιχνίδι, ωστόσο την ίδια στιγμή έχει γίνει γνωστό ότι η Κίεβ δεν έχει καν όλους τους Αμερικανούς της, αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έδωσε εντολή σε όλους τους Αμερικανούς να αποχωρήσουν από την Ουκρανία.

Όπως και να έχει, πρόκειται σίγουρα για μία ιστορική απόφαση, αφού είναι ο πρώτος φετινός αγώνας που αναβάλλεται λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

TAGS FIBA EUROPE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ