EUROLEAGUE

FIBA - EuroLeague: Νέα συνάντηση στην προσπάθεια να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην λύση για τα "παράθυρα"

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής
Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής INTIME

FIBA και EuroLeague έχουν προγραμματίσει σήμερα (7/3) νέα συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν ξανά στην προσπάθεια να βρεθεί μία λύση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η προσπάθεια σύμπνοιας ανάμεσα στην FIBA και την EuroLeague Basketball συνεχίζεται. Τρεις μήνες μετά την πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών στην Γενεύη οι δύο πλευρές θα καθίσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι με στόχο να βρεθούν ακόμα πιο κοντά σε μία λύση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της EuroLeague Basketball, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον Acting CEO, Μάρσαλ Γκλίκμαν, με τις δύο πλευρές να δείχνουν έμπρακτα την προσπάθειά τους να φτάσουν σε συμφωνία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως γίνεται σαφές, το κύριο θέμα συζήτησης των δύο πλευρών αναμένεται να είναι το καλεντάρι και τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων της FIBA, τα οποία πέφτουν πάνω σε αγώνες της EuroLeague. Ο λόγος είναι ότι αυτό το καλεντάρι έχει οδηγήσει σε μία εικόνα που δεν τιμάει καμία από τις δύο πλευρές, όπου παίκτες είτε απουσιάζουν από αγώνες των εθνικών τους ομάδων είτε γίνονται... λάστιχο και παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια με κίνδυνο της υγείας τους.

Όπως και να έχει, είναι σαφές πλέον ότι - σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν - το έδαφος μοιάζει πρόσφορο για πιο ειλικρινείς συζητήσεις και εκατέρωθεν υποχωρήσεις ανάμεσα σε FIBA και EuroLeague Basketball, σε μία κοινή προσπάθεια για το καλό του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

TAGS EUROLEAGUE FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ