ΕΟΚ

Φεύγει από το ΟΑΚΑ η ΕΟΚ

Τα γραφεία της ΕΟΚ
Τα γραφεία της ΕΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος αποκάλυψε στην εκπομπή Show Must Go Οn ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος και η νέα Διοίκηση της ΕΟΚ αναζητούν ήδη νέο χώρο για να στεγαστούν τα γραφεία της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι της Ομοσπονδίας μπάσκετ εδώ και 26 χρόνια, όμως φαίνεται πως έφτασε η ώρα για αλλαγή. Ομως εξήγησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go Οn με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, η απόφαση για μετακόμιση είναι ειλημμένη.


Ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι συνεργάτες του στη Διοίκηση θέλουν να στεγαστεί η Ομοσπονδία σε καινούργιο χώρο, που δεν θα περιλαμβάνει απλά τα γραφεία. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έχει δεσμευτεί εδώ και καιρό για τη δημιουργία του Μουσείου μπάσκετ στην Αθήνα, ενώ στα σχέδιά του υπάρχει και το σπίτι της Εθνικής ομάδας.

Η μετακόμιση χρειάζεται χρόνο και απαιτεί πρώτα το βασικότερο στοιχείο, που είναι να βρεθεί ο νέος χώρος για να φιλοξενηθούν τα γραφεία. Πλάνο και συζητήσεις υπάρχουν και ίσως σύντομα να υπάρξει οριστική κατάληξη, όμως προς το παρόν κρατάμε ότι είναι δεδομένο πως αργά ή (όχι πολύ) γρήγορα η ΕΟΚ θα φύγει από το ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΟΚ THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ