ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Προπονήθηκαν Γουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα, ελπίδες ενόψει Game 3 με Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε: Προπονήθηκαν Γουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα, ελπίδες ενόψει Game 3 με Ολυμπιακό
FENERBAHCE.ORG

Οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα ξεκίνησαν προπονήσεις με την Φενέρμπαχτσε και εκφράζονται ελπίδες ότι θα αγωνιστούν στο Game 3 με τον Ολυμπιακό (3/5, 20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Παραμένει εκτός ο Ντέβιν Μπούκερ.

Έπειτα από καιρό, στην Φενέρμπαχτσε είχαν καλά νέα από το μέτωπο των Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα, αφού όπως έγινε γνωστό, αμφότεροι ξεκίνησαν προπονήσεις με την τουρκική ομάδα. Παρόλα αυτά, το στάτους συμμετοχής τους στο Game 3 με τον Ολυμπιακό (3/5, 20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) παραμένει στον αέρα.

Συγκεκριμένα, τόσο η συμμετοχή του Γουίλμπεκιν, όσο και του Μπιέλιτσα θα αποφασιστεί την ημέρα του αγώνα, αφοή η Φενέρμπαχτσε θέλει να σιγουρευτεί πρώτα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αυτός που σίγουρα παραμένει εκτός αγώνα είναι ο Ντέβιν Μπούκερ, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά βρίσκεται στο 1-1, ενώ την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας θα πάρει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ