ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Παρελθόν ο Μάνταρ, λύθηκε επισήμως το συμβόλαιό του

Φενέρμπαχτσε: Παρελθόν ο Μάνταρ, λύθηκε επισήμως το συμβόλαιό του
© FENERBAHCE

Ο Γιαμ Μάνταρ (24 χρονών, 1.90 μέτρα) βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Ισραηλινού γκαρντ.

Ο Γιαμ Μάνταρ (24 χρονών, 1.90 μέτρα) δεν είναι πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Ισραηλινού γκαρντ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο Μάνταρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Παρτίζαν, σε μία κίνηση που είχε προκαλέσει θόρυβο, αφού οι Σέρβοι είχαν κατηγορήσει την πλευρά του παίκτη, αλλά και την τουρκική ομάδα, ότι κινήθηκαν με μη νόμιμο τρόπο για να συμφωνήσουν. Ο λόγος ήταν ότι ο διεθνής γκαρντ είχε συμβόλαιο με την Παρτίζαν και στηρίχθηκε σε ένα παραθυράκι σχετικά με μία μικρή καθυστέρηση στην καταβολή ενός μισθού του για να μείνει ελεύθερος.

Όπως και να έχει ωστόσο, ο Μάνταρ είχε αρχικά ρόλο επί Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού και την έλευση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Στην μοναδική του σεζόν στην ομάδα είχε 11.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο με 46.3% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 4.3 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 32.5% στα τρίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ