EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Ένταση με Σλούκα στο φινάλε

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Ένταση με Σλούκα στο φινάλε
PRINTSCREEN

Ένταση στο φινάλε του αγώνα Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός, με τον Κώστα Σλούκα να δείχνει την ενόχλησή του σε παίκτες και οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, στο ματς της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague, ήταν βαριά για τον Παναθηναϊκό και στο φινάλε της αναμέτρησης τα νεύρα τέντωσαν επικίνδυνα. Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκνευρισμένος με τον Σκότι Γουίλμπεκιν, οι δυο τους σπρώχτηκαν στο κέντρο του γηπέδου για μία καλύτερη θέση για το "ζντο", με τον Σλούκα να υποστηρίζεται από τον Λευτέρη Μαντζούκα και στη συνέχεια, καθώς πήγαινε προς τα αποδυτήρια να έχει διάλογο και με τους οργανωμένους οπαδούς που τον αποδοκίμαζαν σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου.

Ο Σλούκας έπαιξε στη Φενέρμπαχτσε και είχε σπουδαίες σεζόν με την φανέλα της, ωστόσο το τρίποντο που έβαλε πέρυσι με τον Ολυμπιακό στα playoffs της διοργάνωσης τον έχει μετατρέψει σε "εχθρό". Γενικώς, πάντως, υπήρχε πολλή ένταση στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, με τον Εργκίν Αταμάν να ακούει ως συνήθως συνθήματα εναντίον του και να είναι κι αυτός πολύ ενοχλημένος.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ