ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις δεν βγήκε ούτε δευτερόλεπτο στο Game 4

Φενέρμπαχτσε: Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις δεν βγήκε ούτε δευτερόλεπτο στο Game 4
INTIME SPORTS

Κάτι σπάνιο συνέβη στο Game 4 ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό καθώς ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις δεν βγήκε ούτε δευτερόλεπτο από το παρκέ.

Υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Ιτούδη, ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έχει εξελίξει πολύ το παιχνίδι του. Επί της ουσίας είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με ό,τι έδειξε πέρσι στην Μπαρτσελόνα, έχοντας κερδίσει επάξια την πλήρη εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Κάτι που δεν μεταφράζεται μόνο στον ρόλο που έχει στο rotation, αλλά και στο γεγονός πως στο Game 4 με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη δεν βγήκε ούτε δευτερόλεπτο από το παρκέ της Ulker Sports Arena.

Ο φόργουορντ της τουρκικής ομάδας έμεινε για 40'00'' στον αγώνα, έχοντας 12 πόντους (με 0/1 δίποντο, 3/4 τρίποντα και 3/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 1 μπλοκ, μαζί με πολλές σπουδαίες άμυνες.

Δεν είναι βέβαια πρωτοφανές το συγκεκριμένο περιστατικό για τον ίδιο, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στον "τελικό" με την Αναντολού Εφές, την 33η αγωνιστική της regular season.

Σε όλη τη σειρά με τον Ολυμπιακό πάντως, ο Δημήτρης Ιτούδης τον κρατά πάρα πολύ στο παρκέ, όπως αποτυπώνεται στην στατιστική της EuroLeague:

  • Game 1: 37'59''
  • Game 2: 37'33''
  • Game 3: 35'18''
  • Game 4: 40'00''
TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ