ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Ιτούδης έκανε ποδαρικό με νίκη στον πάγκο, έπαιξε ο Καλάθης

Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε
Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Με νίκη 98-87 επί της οικοδέσποινας Καρσίγιακα στο Pinar Cup συνδυάστηκε η πρώτη, ανεπίσημη, παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε.

Το πρώτο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε στην εποχή Ιτούδη είχε θετικό πρόσημο. Η νέα ομάδα Έλληνα κόουτς, την οποία όλο αυτό διάστημα δούλευε ο συνεργάτης του Στέφανος Δέδας, άπλωσε στο παρκέ μπόλικο επιθετικό ταλέντο της και νίκησε 98-87 την Καρσίγιακα στην πρεμιέρα του Pinar Cup.

Το παιχνίδι ήταν υπό των έλεγχο των κιτρινομπλέ από την αρχή και σε λίγες στιγμές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων οι γηπεδούχοι του Ουφούκ Σαρίτσα κατάφεραν να βρουν τρόπους να ψαλιδίσουν τις αντίπαλες διαφορές. Προς το φινάλε μάλιστα μείωσαν κάτω από τους πέντε πόντους, αλλά ένα τρίποντο του Σκότι Γουίλμπεκιν αποκατέστησε την τάξη.

Ο Ιτούδης δεν είχε στη διάθεσή τους Τζεκίρι, Μπιέλιτσα, Γκεγίκ και Μπιμπέροβιτς, αντιθέτως ο Νικ Καλάθης, που ενσωματώθηκε προ λίγων ημερών, έπαιξε κανονικά. Μάλιστα τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και δεν αγωνίστηκε άλλο.

Την Παρασκευή η Φενέρ θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Προμετέι στο δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά της Σμύρνης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-25, 38-42, 65-72, 87-98

Οι πόντοι της Φενέρμπαχτσε: Έντουαρντς 20, Γουίλμπεκιν 19, Μότλεϊ 16, Μπούκερ 10, Μπιρσέν 8, Καλάθης 7, Πιέρ 7, Χαζέρ 5, Γκούντουριτς 4, Χέιζ-Ντέιβις 2

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ