EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ντατόμε όπως Σλούκας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τζίτζι Ντατόμε συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο για τριετές συμβόλαιο και περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, ακολουθώντας παρόμοιο δρόμο με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Τζίτζι Ντατόμε ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της μπασκετικής του καριέρας, το οποίο φαίνεται ότι θα τον βρει στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι είναι ο πρώτος στόχος της, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι η εναλλακτική.

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport", ο Ιταλός φόργουορντ συμφώνησε προφορικά με την ιταλική ομάδα για 3ετές συμβόλαιο και πλέον απομένει να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ο Ιταλός φόργουορντ ακολουθεί έτσι παρόμοιο δρόμο με αυτό του Κώστα Σλούκα, ο οποίος από την πλευρά του έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο και περιμένει και αυτός με την σειρά του να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα.

Με την Φενέρμπαχτσε να έχει ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες πλέον, αφού είναι γνωστό ότι θα μειωθεί το μπάτζετ, με την τουρκική ομάδα να φυλλορροεί παίκτες, αφού οι περισσότεροι παίκτες της αναμένεται να αρνηθούν σχετικές προτάσεις που θα τους γίνουν για μείωση αποδοχών.

Από την άλλη πλευρά, η Αρμάνι ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα ένα μεγάλο όνομα στο ρόστερ της μετά από αυτά του Κάιλ Χάινς, του Μάλκολμ Ντιλέινι και του Κέβιν Πάντερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ