ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ ο Μάρκο Γκούντουριτς για Παναθηναϊκό

Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ ο Μάρκο Γκούντουριτς για Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ο Μάρκο Γκούντουριτς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε στην EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (8/4, 20:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24).

Η Φενέρμπαχτσε κλείνει τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν για την EuroLeague με τη μονομαχία απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (8/4, 20:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24). Οι γηπεδούχοι αναζητούν τη νίκη που θα τους αφήσει μια γλυκιά γεύση σε μια πολύ περίεργη σεζόν, δίχως όμως να υπολογίζουν στους δύο ποιοτικότερους περιφερειακούς τους.

Κι αν για τον Νάντο Ντε Κολό, η απουσία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μάρκο Γκούντουριτς είναι μερικών μόλις ημερών. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός έφυγε άρον άρον από το παρκέ στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, λόγω προβλήματος στον δεξί αστράγαλο μετά από άτσαλη πτώση στο παρκέ.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει κι από την στιγμή που το παιχνίδι δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη Φενέρμπαχτσε (σ.σ.: είναι εδώ μια βδομάδα εκτός της οκτάδας), το ιατρικό επιτελείο του τουρκικού συλλόγου αποφάσισε να τον κρατήσει στα "πιτς" με στόχο να είναι έτοιμος για το υπόλοιπο της σεζόν στην Basketbol Super Lig.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ