ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε - Μπαχτσεσεχίρ 78-72: Η ομάδα του Ιτούδη ζορίστηκε αλλά πήρε την πρώτη νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα

Φενέρμπαχτσε - Μπαχτσεσεχίρ 78-72: Η ομάδα του Ιτούδη ζορίστηκε αλλά πήρε την πρώτη νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα
FENERBAHCE BEKO

Με όπλο της το τρίτο δεκάλεπτο η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Μπαχτσεσεχίρ στην πρώτη αγωνιστική με 78-72.

Η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε στο πρώτο μισό του αγώνα κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ, όμως με όπλο της το τρίτο δεκάλεπτο εκεί όπου πάτησε γκάζι και πήρε διψήφια διαφορά, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα (78-72).

Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε τους παίκτες του να μπαίνουν νωθρά στο ματς και την αντίπαλη ομάδα να πιέζει στην άμυνα, βρίσκοντας παράλληλα λύσεις στην επίθεση. Το έργο άλλαξε για τα καλά στην τρίτη περίοδο όταν οι Μανχμούτογλου και Γουίλμπεκιν πήραν πρωτοβουλίες στην επίθεση και ξεκόλλησαν την Φενέρμπαχτσε, που έκτοτε βρήκε ρυθμό και έκλεισε την περίοδο με επιμέρους σκορ 27-8.

Η Μπαχτσεσεχίρ έκανε την ύστατη προσπάθεια στην τέταρτη περίοδο, μείωσε στους τέσσερις πόντους στο τελευταίο λεπτό, όμως οι παίκτες του Ιτούδη κράτησαν την ψυχραιμία και την συγκέντρωσή τους και έφτασαν στη νίκη. Πλέον η τουρκική ομάδα στρέφει την προσοχή της στην EuroLeague εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν εκτός έδρας (6/10, 21:30).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-28, 32-41, 59-49, 78-72

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ιτούδης): Χάρβι 6, Μπιρσέν, Χαζέρ 4, Γουίλμπεκιν 13 (3/7 τρίποντα, 6 ασίστ), Έντουαρντς 4, Ακπινάρ, Γκεγίκ, Μαχμούτογλυ 20 (6/10 τρίποντα), Χείζ 21 (4/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Πιερ 6 (6 ασίστ), Τζεκίρι 4

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ