ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε μεταγραφές: Συμφωνία με τον - πρώτο σκόρερ της G-League - Κάρσεν Έντουαρντς αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Ο Κάρσεν Έντουαρντς με την φανέλα των Πίστονς
Ο Κάρσεν Έντουαρντς με την φανέλα των Πίστονς Ⓒ 2022 MICHAEL CONROY/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία ενδιαφέρουσα κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, αφού φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον, πρώτο σκόρερ της G-League την σεζόν που ολοκληρώθηκε, Κάρσεν Έντουαρντς (24 χρονών, 1.80 μέτρα).

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε και αυτή να κινηθεί σχετικά αντισυμβατικά για τα δεδομένα της. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος Λέβιν Γιαβούζ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συμφώνησε με τον Κάρσεν Έντουαρντς (24 χρονών, 1.80 μέτρα).

Ο Έντουαρντς είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο19 του NBA Draft 2019 από τους Σέλτικς, χωρίς ωστόσο στην πραγματικότητα να καταφέρει αυτό την τριετία να καθιερωθεί στο NBA, τόσο στην Βοστώνη (2019-2021) όσο και στους Πίστονς πέρυσι (2021/22). Την ίδια στιγμή ωστόσο την σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην G-League, έχοντας 26.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 38.1% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η Φενέρ έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Σκότι Γουιλμπεκιν, Τζόναθαν Μότλι, Σαμέτ Γκεγίκ, Τόνιε Τζεκίρι και Νάιτζελ Χέιζ, ενώ έχει δώσει τα χέρια και με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ