ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Αμίν Νουά με συμβόλαιο ενός μήνα

Φενέρμπαχτσε μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Αμίν Νουά με συμβόλαιο ενός μήνα
EUROKINISSI

Με τους τραυματισμούς στην γραμμή ψηλών να μαζεύονται, η Φενέρμπαχτσε συμφώνησε με τον Αμίν Νουά (27 χρονών, 2.02 μέτρα) για συμβόλαιο ενός μήνα για να καλύψει τα κενά.

Η Φενέρμπαχτσε είδε πρώτα τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και στην συνέχεια τον Νταϊσόν Πιέρ να τραυματίζονται. Αυτό την υποχρέωσε να κινηθεί άμεσα στην αγορά και τελικά να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμίν Νουά (27 χρονών, 2.02 μέτρα) με συμβόλαιο ενός μήνα για να καλύψει σε έναν βαθμό τα κενά που δημιουργήθηκαν στις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Γάλλος φόργουορντ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Χάποελ Χολόν, πριν αποχωρήσει τον Δεκέμβριο για χάρη της Τορτόνα, με την Φενέρ να αποτελεί δηλαδή τον τρίτο σταθμό του για την φετινή σεζόν. Η EuroLeague πάντως δεν του είναι άγνωστη ως διοργάνωση, αφού έχει αγωνιστεί σε αυτή με την φανέλα της Βιλερμπάν (2019-2021 και 2022/23).

Την φετινή σεζόν ο Νουά είχε 14 πόντους και 6.8 ριμπάουντ με την φανέλα της Χάποελ Χολόν στο Basketball Champions League, ενώ με την φανέλα της Τορτόνα είχε 6 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ