ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Γιαν Βέσελι

Φενέρμπαχτσε: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Γιαν Βέσελι

Με βαρύ, όπως φάνηκε από την εικόνα, διάστρεμμα αποχώρησε στο 6' της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα ο Γιαν Βέσελι. Μεγάλο το πλήγμα για την τουρκική ομάδα, λίγο πριν από τα playoffs της EuroLeague (VIDEO).

Άτυχος, για ακόμα μία φορά, στάθηκε ο Γιαν Βέσελι το βράδυ της Παρασκευής (4/2), καθώς στο έκτο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για την 33η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Τσέχος φόργουορντ/σέντερ της Φενέρμπαχτσε αποχώρησε υποβασταζόμενος, ήταν φανερό από τις εκφράσεις του ότι πονούσε πολύ, με την εικόνα να λέει την αλήθεια για τη σοβαρότητα του προβλήματος. Ο αστράγαλός του γύρισε πολύ άσχημα, οι πιέσεις που ασκήθηκαν, ειδικά σε ένα τέτοιο κορμί, ήταν τεράστιες και πλέον όλοι ελπίζουν ότι ο Βέσελι θα χάσει όσο το δυνατόν λιγότερα ματς στον δρόμο προς τα playoffs.

Η Φενέρμπαχτσε έχει κλειδώσει τη συμμετοχή της σε αυτά, προσπαθεί να χωρέσει στην τετράδα για να έχει το πλεονέκτημα έδρας, σίγουρα όμως η σεζόν της μπορεί σε μεγάλο βαθμό να εξαρτηθεί από την κατάσταση του βασικού και κορυφαίου ψηλού της.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ