ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Βέσελι και Ντε Κολό νοκ άουτ με Ολυμπιακο, έξι βδομάδες εκτός δράσης ο πρώτος, οκτώ με δέκα ο δεύτερος

Ο Βέσελι εκτελεί βολές
Ο Βέσελι εκτελεί βολές PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πορευτεί δίχως τα δύο πιο βαριά χαρτιά του για τις επόμενες έξι με δέκα βδομάδες, αφού ο Γιαν Βέσελι και ο Νάντο Ντε Κολό θα χρειαστεί να μείνουν στα "πιτς" για αρκετό καιρό.

Το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν άνοιξε μεγάλες πληγές στη Φενέρμπαχτσε. Όχι γιατί δεν ήταν νικηφόρο, αλλά πολύ περισσότερο επειδή τραυματίστηκαν τόσο ο Γιαν Βέσελι όσο κι ο Νάντο Ντε Κολό.

Ο δεύτερος χειρουργήθηκε μάλιστα τα Χριστούγεννα στην Κωνσταντινούπολη, με τον τουρκικό σύλλογο να ενημερώνει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου για το διάστημα απουσίας τόσο του ιδίου όσο και του αρχηγού της.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο Γιαν Βέσελι θα μείνει στα "πιτς" για περίπου έξι εβδομάδες, ενώ το διάστημα αποχής του Νάντο Ντε Κολό κυμαίνεται στις οκτώ με δέκα βδομάδες -ανάλογα την πορεία της αποθεραπείας του.

Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι αναμένεται να χάσουν τουλάχιστον τους εννέα (9) επόμενους αγώνες της Φενέρμπαχτσε στην EuroLeague, με την ελπίδα πως ο Γιαν Βέσελι θα είναι έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα της 27ης αγωνιστικής απέναντι στη Μονακό στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Δεδομένα πάντως, αμφότεροι θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της 11ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ