ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Χάνει τον Ντε Κολό για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες

Φενέρμπαχτσε: Χάνει τον Ντε Κολό για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες
FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Λίγο πριν από το φινάλε της regular season, η Φενέρμπαχτσε ξαναχάνει τον Νάντο Ντε Κολό για σημαντικό χρονικό διάστημα, με νέο πρόβλημα τραυματισμού στην αριστερή γάμπα.

Με τέσσερις αγώνες να (της) απομένουν, η Φενέρμπαχτσε γνωρίζει καλά πως χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προλάβει το τρένο της οκτάδας. Οι δύο σερί ήττες σε Βιτόρια και Βαρκελώνη την περασμένη βδομάδα έφεραν τον τουρκικό σύλλογο σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, τρεις νίκες μακριά από την 8η θέση της κατάταξης, που δίνει το εισιτήριο για την post season.

Εκτός των αντικειμενικών δυσκολιών και των πιθανοτήτων όμως, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει να διαχειριστεί ακόμη μια δυσάρεστη κατάσταση. Αυτή του (νέου) τραυματισμού του Νάντο Ντε Κολό, πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Όπως ενημέρωσε η Φενέρμπαχτσε, ο 35χρονος γκαρντ ο τραυματισμός στην αριστερή γάμπα που αποκόμισε ως "ενθύμιο" από το παιχνίδι με την Μπασκόνια είναι σοβαρός. Τόσο που θα χρειαστεί να μπει στα "πιτς" για τρεις εβδομάδες κι εν συνεχεία να γίνει νέα επανεκτίμηση της κατάστασης.

Όπερ και σημαίνει πως ο Νάντο Ντε Κολό δεν θα ξαναπαίξει φέτος στην EuroLeague, εφόσον η Φενέρμπαχτσε δεν δώσει το "παρών" στα playoffs. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει να παίξει ακόμη με Άλμπα Βερολίνου (29/3, εντός), Μπάγερν Μονάχου (4/4, εντός), Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (8/4, εντός) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (13/4, εκτός).

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός του Νάντο Ντε Κολό για φέτος, αφού προηγήθηκε η επέμβαση στον αριστερό καρπό. Κάπως έτσι, έχει προλάβει να παίξει μόλις 21 φορές στην EuroLeague 2021/22, μετρώντας 11.9 πόντους (με 31.6% στα τρίποντα), 2.2 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 2.5 λάθη ανά 22'06'' συμμετοχής.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ