ΕΟΚ

Φασούλας: "Ο Αλεξόπουλος αντιπροσωπεύει το ερασιτεχνικό μπάσκετ στην Αττική"

Ο Παναγιώτης Φασούλας στο κλειστό της Κανήθου
Ο Παναγιώτης Φασούλας στο κλειστό της Κανήθου EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος ανακοίνωσε την Παρασκευή (14/5) την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ της ΕΟΚ, στηρίζοντας την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, με τον επικεφαλής της ομάδας "Πρώτα το μπάσκετ" να τον καλωσορίζει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, Γιάννης Αλεξόπουλος, θα βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα, εν όψει των εκλογών της 30ης Μαΐου.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της ομάδας "Πρώτα το μπάσκετ", θέλησε να καλωσορίσει τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό με την πείρα αλλά και τις γνώσεις που διαθέτει, στην αναδιοργάνωση του μπάσκετ.

Η δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα:

"Ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ένας άνθρωπος που αντιπροσωπεύει τη λέξη «ερασιτεχνικό μπάσκετ» στην Αττική, συντάσσεται με δήλωσή του στο πλευρό της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Η υποψηφιότητα του για μέλος ΔΣ της ΕΟΚ, με την μακρόχρονη πορεία του στο χώρο του μπάσκετ ως παράγοντας και Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής - ΕΣΚΑ, θα βοηθήσει με την πείρα και τις γνώσεις του την αναδιοργάνωση του αθλήματος.

Καλώς ήλθες Γιάννη Αλεξόπουλε,

Παναγιώτης Φασούλας"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ