ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Φασούλα: "Θέλουμε τις εξέδρες γεμάτες στα δύο τελευταία φιλικά πριν το EuroBasket"

Φασούλα: "Θέλουμε τις εξέδρες γεμάτες στα δύο τελευταία φιλικά πριν το EuroBasket"
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME

Η Εθνική Γυναικών θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το EuroBasket Women 2023 με το 2ο τουρνουά Βάσω Μπεσκάκη και η Μαριέλλα Φασούλα ζήτησε οι λάτρεις του μπάσκετ να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό του Άγιου Θωμά.

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από το EuroBasket Women 2023. Η προετοιμασία της ομάδας του Πέτρου Πρέκα για τη μεγάλη διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με το 2ο τουρνουά "Βάσω Μπεσκάκη" και η Μαριέλλα Φασούλα κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες του Άγιου Θωμά και να στηρίξει τη γαλανόλευκη.

"Είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια, αυτά με Κροατία και Ιταλία, για να προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σε αυτά τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε στην συνέχεια το πρώτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, αυτό κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Είναι κάτι που θα θέλαμε πολύ: Να έρθει ο κόσμος να μας δει, να μας στηρίξει και να απολαύσει τους αγώνες του τουρνουά. Επιπλέον, το τουρνουά ”Βάσω Μπεσκάκη” είναι ιδιαίτερο για εμάς, καθώς τιμάται η μνήμη ενός ανθρώπου που ήταν κοντά μας. Θέλουμε τις εξέδρες γεμάτες φιλάθλους.

Ήταν ένα καλό φιλικό για μας (σσ. αυτό το με το Ισραήλ). Δουλέψαμε πάνω σε κάποια πράγματα και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε ορισμένα λάθη που είχαμε κάνει απέναντι στο Βέλγιο που ήταν ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά στόχος μας είναι να είμαστε σταθερές, συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας και να παίζουμε πιο δυνατά", ανέφερε ενδεικτικά η διεθνής σέντερ της Αβενίδα.

2ο Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη»

  • 2/6 ΚΓ Αγ. Θωμά 18:30 Ελλάδα - Κροατία
  • 3/6 ΚΓ Αγ. Θωμά 19:30 Κροατία - Ιταλία
  • 4/6 ΚΓ Αγ. Θωμά 19:30 Ιταλία - Ελλάδα

Θυμίζουμε ότι το EuroBasket Women 2023 θα διεξαχθεί στη Σλοβενία και στο Ισραήλ από τις 15 έως τις 25 Ιουνίου. Η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση στο Ισραήλ και θα αντιμετωπίσει στον όμιλο το Μαυροβούνιο (15/6, 12:15), τη Λετονία (16/6, 18:15) και την Ισπανία (18/6, 18:45).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ