Φαλ: “Είμαι έτοιμος να παίξω, δύσκολο να επανενταχθώ σε αυτό το σημείο της σεζόν”

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στο EuroLeague France στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 35η αγωνιστική της EuroLeage.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βιλερμπάν 82-74 στη Γαλλία για την 35η αγωνιστική της EuroLeague.
Στο πλαίσιο της αναμέτρησης στην πατρίδα του, ο Μουσταφά Φαλ που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των ερυθρολεύκων για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες, παραχώρησε δηλώσεις στο EuroLeague France.
Ο Γάλλος μίλησε για την επιστροφή του, την ετοιμότητά του, αλλά και την επανένταξη και προσαρμογή που είναι δύσκολη σε αυτήν τη φάση της σεζόν.
Οι δηλώσεις του Φαλ
“Δέκα μήνες είναι πολύς καιρός. Είναι πολύς καιρός.
Είναι μια ολόκληρη διαδικασία, είναι πραγματικά ενοχλητικό, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν είναι ότι είχα άλλη επιλογή. Αντιμετώπισα αυτή την περίοδο όσο καλύτερα μπορούσα, και θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα“.
Για την επιστροφή του: “Είναι μια ευαίσθητη κατάσταση, όμως, γιατί βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και έχουμε μεγάλους στόχους, οπότε είναι δύσκολο να επανενταχθώ στο ρόστερ σε αυτό το σημείο, αλλά σε κάθε περίπτωση, είμαι έτοιμος να παίξω“.
Για τη σχέση του με τους άλλους Γάλλους της ομάδας (Φουρνιέ και Νιλικίνα): “Εκτός εργασίας, ο Φρανκ, ο Έβαν και εγώ τα πάμε πολύ καλά. Όμως μέχρι τώρα, ήμουν λίγο στο περιθώριο της ομάδας. Τις περισσότερες φορές, δεν προπονούμουν μαζί τους και δεν ταξίδευα μαζί τους.
Μόνο πρόσφατα άρχισα να περνάω πολύ περισσότερο χρόνο μαζί τους. Με τον Έβαν, η σύνδεσή μας ήταν ήδη εμφανής πέρυσι. Με τον Φρανκ, δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να παίξω“.
Για το πιεσμένο πρόγραμμα των ομάδων και τη σχέση του με τους τραυματισμούς: “Νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Η σεζόν είναι μεγάλη, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα, είναι κάτι που πρέπει να επανεξεταστεί; Δεν είναι στο χέρι μου να το αποφασίσω, και δεν θέτω στον εαυτό μου αυτό το ερώτημα. Απλώς προσπαθώ να παίζω όποτε μπορώ“.