ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαλ: "Δεν σκύψαμε το κεφάλι και είμαι περήφανος για το πώς ανταποκριθήκαμε στις αντιξοότητες"

Φαλ: "Δεν σκύψαμε το κεφάλι και είμαι περήφανος για το πώς ανταποκριθήκαμε στις αντιξοότητες"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έσκυψαν το κεφάλι στις δύσκλες στιγμές του Game 1 με την Μπαρτσελόνα ήταν το μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με τον Μουστάφα Φαλ.

Περήφανος για το τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε ο Ολυμπιακός στο Game 1 με την Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Μουσταφά Φαλ μιλώντας στη NOVA μετά το ερυθρόλευκο διπλό (75-77).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος σέντερ: "Είναι τα playoffs. Ξέρουμε ότι θα είναι πόλεμος. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι σε δύο μέρες.

Μείναμε μαζί. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Κάποιες φορές χάσαμε σουτ και ριμπάουντ, αλλά μείναμε μαζί, δεν σκύψαμε το κεφάλι και είμαι περήφανος για το πώς ανταποκριθήκαμε στις αντιξοότητες.

Σε κάθε ματς με τον ίδιο τρόπο. Κερδίσαμε απλά ένα παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες. Όσο νωρίτερα το κάνουμε, τόσο το καλύτερο. Οπότε επικεντρώνομαι στο επόμενο ματς και θα δούμε.

Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή, γιατί δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί πίσω με 0-2. Θα δούμε το video, ο κόουτς θα μας δώσει το αγωνιστικό πλάνο και θα κάνουμε αυτό που πρέπει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ