ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαλ: "Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος αλλά είμαι σε καλύτερη κατάσταση"

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και την κατάστασή του ενόψει της "διαβολοβδομάδας" στη EuroLeague μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μουστάφα Φαλ στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Μουστάφα Φαλ δεν αγωνίστηκε στο ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον προφυλάσσει ενόψει της "διαβολοβδομάδας" στη EuroLeague. Ο θηριώδης Γάλλος είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στο ματς απέναντι στη Λάρισα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ωστόσο έδωσε το παρών και βοήθησε τον Ολυμπιακό στο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο σέντερ των ερυθρολεύκων μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε πως δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του. "Δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος. Είμαι σε καλύτερη κατάσταση όμως. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα μπήκα να βοηθήσω, αλλά χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο γιατί έρχονται μεγάλα παιχνίδια. Δεν νιώθω πόνο. Περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης για να παίξω κόντρα στην Μπάγερν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ