ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

"Ευχαριστούμε τον κ. Μπογονικολό"

"Ευχαριστούμε τον κ. Μπογονικολό"
Γκαγκαλούδης NEWSPORTS

Ανακοίνωση-ευχαριστώ των παικτών της Ολυμπιάδας προς τον πρόεδρο Νίκο Μπογονικολό

Το γεγονός ότι η ΕΟΚ δεν ανέβαλε την αγωνιστική της Α2 και άφησε την απεργία... ελεύθερη να δράσει στα γήπεδα της κατηγορίας, ήταν σίγουρο πως θα δημιουργούσε έδαφος για κινήσεις αντίθετης άποψης. Ο κίνδυνος να υπάρξουν απεργοσπάστες ήταν υπαρκτός, αν και σε πολλές περιπτώσεις υπερβολικά φημολογούμενος. Βλέπετε, το να πάρεις δύο βαθμούς, "κατέβαζοντας" την ομάδα σου στο γήπεδο, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Ούτε fair play...
Ωστόσο, στην Τρίπολη και το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Αρκαδικού και της Ολυμπιάδας Πατρών, η διοίκηση του Αρκαδικού επιχείρησε ή σκέφτηκε για να το πούμε πιο σωστά να δηλώσει στο φύλλο αγώνα την εφηβική ομάδα. Εν τέλει με τη στήριξη των παικτών του Πανελληνίου και κυρίως με τη στάση των παικτών της Ολυμπιάδας που δεν "φοβήθηκαν" το παιχνίδι ΔΕΝ έγινε... κανονικά!

Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια των παικτών της Ολυμπιάδας έπαιξε και η στήριξη που είχαν από τον ίδιο τον πρόεδρό της, Νίκο Μπογονικολό. Και γι' αυτό οι παίκτες προχώρησαν μία μέρα μετά στην παρακάτω ανακοίνωση:

" Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα και την απεργία των συναδέλφων μας, οι παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιάδας Πατρών θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ. Νίκο Μπογονικολό και όλη τη διοίκηση, για την αμέριστη συμπαράσταση στη στάση και στο χειρισμό της απεργίας, αλλά και των γεγονότων που συνέβησαν στην Τρίπολη. Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε πριν, ούτε τώρα δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη διοίκηση, που εδώ και χρόνια ως μία από τις ελάχιστες ομάδες, που κατάβαλλει προσπάθειες και αγωνίζεται για το καλό των παικτών της και την πρόοδο του ελληνικού μπάσκετ.

Κλείνοντας, σας γνωστοποιούμε ότι χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιάδα Πατρών, κ. Νίκος Μπογονικολός, με τη στάση του απέδειξε ότι πάντα βρίσκεται κοντά στα προβλήματα της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ, βοηθώντας πάντα προς την επίλυσή τους και το σημαντικότερο είναι ότι απέδειξε ότι παραμένει πάρα μα πάρα πολύ κοντά στους παίκτες του".

Εκ μέρους των παικτών ευχαριστούμε πολύ,
ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γκαγκαλούδης









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ