SPORTS & GOSSIP

Εύα Κατωπόδη: Η πρώην αθλήτρια μπάσκετ συμμετέχει στο παιχνίδι στρατηγικής "Προδότες" του ΑΝΤ1

Η πρώην αθλήτρια του Μπάσκετ, Εύα Κατωπόδη, είναι μία από τους 22 παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1, "Προδότες".
Η πρώην αθλήτρια του Μπάσκετ, Εύα Κατωπόδη, είναι μία από τους 22 παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1, "Προδότες". PRINT SCREEN

Η πρώην αθλήτρια του Μπάσκετ, Εύα Κατωπόδη, είναι μία από τους 22 παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1, "Προδότες".

Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου ήρθε στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής, περιπέτειας και μυστηρίου. Στην πρεμιέρα του παιχνιδιού "Προδότες" χθες (7/6) οι 22 παίκτες κατέφτασαν στην έπαυλη των "Προδοτών". Ανάμεσά τους ήταν και η πρώην μπασκετμπολίστρια Εύα Κατωπόδη.

Η Εύα Κατωπόδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι σήμερα. Από τα έξι της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Παρόλο που ξεκίνησε με Tae Kwon Do, την κέρδισε το Μπάσκετ, με το οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά για περίπου για 20 χρόνια. Πλέον, μετά τον τερματισμό της αθλητικής της καριέρας ασχολείται με τη διεύθυνση του δικού της γυμναστηρίου.

Η μπασκετμπολίστρια πέρασε από σημαντικούς σταθμούς κατά τη διάρκεια της καριέρας όπως, ο Ηρακλής, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, ο Παναθηναϊκός και ο Παναθλητικός. Όπως η ίδια είπε μετά το τέλος της καριέρας της ως επαγγελματίας αθλήτρια έχει να θυμάται πολλές όμορφες στιγμές, μεταξύ των οποίων την άνοδο του Ηρακλή στην Α1 το 2005, την 3η θέση σε Πρωτάθλημα και Κύπελο με τον Παναθηναϊκό το 2009 και άλλες πολλές επιτυχίες με την εθνική ομάδα μπάσκετ.

Δεν ήταν λίγες φορές όπου στάθηκε άτυχη με τους τραυματισμούς της, ποτέ όμως δεν τα παράτησε. Παρόλο που το 2015 ο γιατρός που την χειρούργησε στο πόδι, της απαγόρευσε να ξανά μπει στο παρκέ, η αγάπη της για το μπάσκετ την έκανε να συνεχίσει να προσπαθεί και να φορέσει και πάλι την φανέλα της.

Το 2019 αποφάσισε να σταματήσει το άθλημα, που αγάπησε όσο τίποτα άλλο. Η ίδια δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα της στους τελευταίους αγώνες, εξαιτίας του προβλήματός της στο γόνατο. Τώρα θα την βλέπουμε στο παιχνίδι μυστηρίου "Προδότες", του ΑΝΤ1.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ