ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Έξουμ: Η φωτογραφία από το λαβωμένο δάκτυλο του ποδιού του που δημοσίευσε σερβική ιστοσελίδα για να σβήσει τις αμφιβολίες

Έξουμ: Η φωτογραφία από το λαβωμένο δάκτυλο του ποδιού του που δημοσίευσε σερβική ιστοσελίδα για να σβήσει τις αμφιβολίες
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Με τον Ντάντε Έξουμ να αγωνίζεται κανονικά στο Game 3 της Παρτίζαν με την Ρεάλ παρά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο του ποδιού του και κάποιους να υποστηρίζουν ότι οι Σέρβοι είπαν ψέματα για την έκταση του προβλήματος, σερβική ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφία του Αυστραλού για να σβήσει τις αμφιβολίες.

Ο Ντάντε Έξουμ πήρε κανονικά μέρος στο Game 3 της Παρτίζαν με την Ρεάλ (νίκη των Μαδριλένων με 80-82) παρά το γεγονός ότι μετά την φονική λαβή του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στην σύρραξη στο Game 2 είχε τραυματιστεί και αναφέρθηκε ότι από θαύμα γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό. Το γεγονός ότι δεν απουσίασε από το παιχνίδι δημιούργησε θεωρίες συνωμοσίας. Και η σερβική ιστοσελίδα "mozzartsport.com" θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους.

Με αρκετους φιλάθλους να έχουν αποφασίσει να λοιδορήσουν την Παρτίζαν και τον Έξουμ, λέγοντας ότι δραματοποίησαν την κατάσταση του Αυστραλού, η σερβική ιστοσελίδα εξασφάλισε φωτογραφίες από την στιγμή της αποθεραπείας του Έξουμ και τις δημοσίευσε.

Σε αυτές φαίνεται ότι το δάκτυλο του αριστερού του ποδιού είναι μελανιασμένο, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι αυτή η μελανιά οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τραυματιστεί ο τένοντας που το κινεί. Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο Έξουμ θα συνεχίσει να κάνει θεραπείες για να είναι έτοιμος για το Game 4 της σειράς, παίζοντας με έντονους πόνους.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ