ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξω ο Μπατίστ για δύο εβδομάδες

Έξω ο Μπατίστ για δύο εβδομάδες
Μπατίστ INTIME SPORTS

Για δύο εβδομάδες θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός τις υπηρεσίες του Μάικ Μπατίστ καθώς η θλάση που υπέστη στη γάμπα θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι τα Χριστούγεννα

Ξαφνικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό! Μετά τον Αλεξ Μάριτς, που αναρρώνει μετά την επέμβαση στον αγκώνα, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μάικ Μπατίστ, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Έτσι θα χάσει τους δύο τελευταίους αγώνες στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας (Εφές Πίλσεν, Αρμάνι Μιλάνο) και άλλους δύο (Αρης, ΑΕΚ) που θα δώσουν οι Πράσινοι στην Α1.

Η μικρή θλάση στη γάμπα, σε ένα σημείο, όπου ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είναι αρκετά ευπαθής, προέκυψε στην παράταση του δραματικού αγώνα Παναθηναϊκός – Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την 8 αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Εκείνη τη στιγμή, ο έμπειρος Αμερικανός πόνεσε αρκετά και μάλιστα φάνηκε να ζητεί αλλαγή από τον κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, υπήρξε η ενημέρωση ότι ο Μπατίστ επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 τα αποτελέσματά της δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Ο Αμερικανός έχει υποστεί μικρή θλάση στη γάμπα και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει τους δύο εναπομείναντες αγώνες με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη (15/12) και με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (22/12), όπου η ομάδα του θα κληθεί να σφραγίσει την πρώτη θέση στον Δ’ Ομιλο της Ευρωλίγκας.

"Στη θέση μου έχουμε πολύ ικανούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα καλύψουν το κενό μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι υπομονή", ψέλλισε γεμάτος απογοήτευση μιλώντας στο SPORT 24. Οσο για το πρωτάθλημα Ελλάδος, θα απουσιάσει από τον σαββατιάτικο (11/12) αγώνα με τον Αρη για την 8 αγωνιστική της Α1, από την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ (18/12) στο Ελληνικό, ενώ θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αρη στην Αθήνα (29/12).

Λόγω της απουσίας και του Μάριτς, ο οποίος έχει αρχίσει να γυμνάζεται, αλλά ακόμη δεν μπορεί να σουτάρει εξαιτίας της πρόσφατης επέμβασης αφαίρεσης κύστης από τον αγκώνα του, οι ψηλοί του ΠΑΟ μειώνονται σε τρεις (Φώτσης, Τσαρτσαρής, Βουγιούκας) με την υποσημείωση ότι και ο Καϊμακόγλου μπορεί να προσφέρει στη θέση «τέσσερα». Το πρώτο τεστ θα δοθεί απέναντι στον Αρη και απομένει να δούμε αν οι συμπαίκτες του Μπατίστ επιβεβαιώσουν την πεποίθηση του Αμερικανού ότι μπορούν να καλύψουν το κενό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ