ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Εξετάζουν την αλλαγή πόλης!

Εξετάζουν την αλλαγή πόλης!
Μπογονικολός

Η πατρινή ομάδα εξετάζει την αλλαγή πόλης αφού δεν βρίσκεται λύση στο θέμα του γηπέδου

Η ανακοίνωση της πατρινής ομάδας ανέφερε: "H Ολυμπιάς ΚΑΕ εξετάζει ως αναγκαστική λύση την μετακόμισή της από την πόλη της Πάτρας. Η ΚΑΕ Ολυμπιάδα μετά την συστηματική, κακόβουλη τοποθέτηση κάποιων που θεωρούν ότι το κλειστό γυμναστήριο Ταραμπούρα, που έγινε με χρήματα του ελληνικού λαού είναι ιδιοκτησία τους, αναγκάζει την ομάδα μας να τοποθετηθεί χωρίς αναστολές και δισταγμούς για αυτούς που βλάπτουν το μπάσκετ στην πόλη και ταυτόχρονα να αναζητήσει λύση για την συνέχεια της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Γνωρίζοντας ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας, καθιστούμε υπεύθυνο το κάθε μέλος της ερασιτεχνικής για κάθε δυσάρεστη απόφαση. Εχουμε ζητήσει δικαστικά για τα όσα ισχυρίζεται η μικρή παρέα του συμφέροντος και δεν έχουν τολμήσει να μας τα κοινοποιήσουν.

Προκαλούμε και προειδοποιούμε όλους όσοι στοχεύουν να μας βλάψουν από μικρότητα και προσωπικά συμφέροντα ότι εμείς που πήραμε μία ομάδα από τις γειτονιές της Πάτρας και την φέραμε σε υποδειγματική θέση στο μπάσκετ της ελληνικής περιφέρειας δεν αλλάζουμε πορεία και βαδίζουμε στους στόχους μας.

Καλούμε τις τοπικές αρχές επιτέλους να τοποθετηθούν αν τους ενδιαφέρει να έχει η πόλη ομάδα, του επιπέδου της ΚΑΕ Ολυμπιάς. Ας έχουν το θάρρος όπως εμείς να τοποθετηθούν δημόσια. Η διοίκηση, οι συνεργάτες, ο προπονητής, οι παίκτες και οι φίλαθλοι απαιτούν την εφαρμογή του Νόμου".

Ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Νίκος Μπογονικολός σχετικά με το θέμα τόνισε: " Εγώ ανέλαβα τη διοίκηση μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Ταραμπούρα με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου.

Αυτοί που χειρίστηκαν τα δημόσια χρήματα πιστεύουν οτι το γήπεδο είναι και ιδιοκτησία τους. Ας προσέξουν καλά και όσοι βγαίνουν μπροστά αλλά και οι κρυμμένοι υποκινητές τους γιατί υπάρχει και εισαγγελέας και ο νοών νοείτω".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ