ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Έξαλλος ο Μαχμούτογλου με τις βολές του Παπανικολάου: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο φάουλ, είπα στον διαιτητή ότι είναι ντροπή"

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου ήταν έξαλλος με το φάουλ που δόθηκε πάνω στον Κώστα Παπανικολάου στα 3'' για το τέλος, από το οποίο προέκυψαν οι βολές που έβαλε ο 31χρονος φόργουορντ στη νίκη της Εθνικής επί της Τουρκίας.

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια. Ο αρχηγός της Τουρκίας στάθηκε στο φάουλ που δόθηκε υπέρ του Κώστα Παπανικολάου στα 3'' για το τέλος, σφύριγμα που έδωσε τη δυνατότητα στον 31χρονο φόργουορντ να βάλει τις βολές της νίκης για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Τουρκίας δήλωσε στην κάμερα πως "παίξαμε καλά, παλέψαμε, αλλά φυσικά έχουμε ακόμη έναν αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα δείξουμε την ταυτότητα και τον χαρακτήρα μας. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει η FIBA. Θα σταθώ στο φάουλ. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο φάουλ να σφυρίζεται. Είμαστε λυπημένοι που φτάσαμε ως εδώ, το φάουλ έκρινε το αποτέλεσμα. Κρίμα, αμαρτία! Ελπίζω να το ακούσουν αυτό στη FIBA. Είναι τεράστια η ζημιά. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα στον διαιτητή και του είπα ότι αυτό είναι ντροπή. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Είμαστε πολύ δυνατοί και ικανοί να κερδίσουμε, το δείξαμε απόψε. Το μόνο που ζητάω από τον τουρκικό λαό είναι να γεμίσει το Sinan Erdem Dome τη Δευτέρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ