Εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου στον Φάνη Χριστοδούλου: “Πάρε θέση, είσαι η σημαία μας, πέφτουμε και γελάνε στον πάγκο”

Ο Πανιώνιος γνώρισε ακόμη μία ήττα φέτος, την ένατη σε δέκα παιχνίδια στη Stoiximan GBL και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Μετά το ματς με τον Προμηθέα, φίλοι των κυανέρυθρων συγκεντρώθηκαν έξω από το κλειστό της Γλυφάδας και ζήτησαν από τον Φάνη Χριστοδούλου να πάρει θέση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.
Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 101-95 στο κλειστό της Γλυφάδας από τον Προμηθέα. Αυτή ήταν η ένατη ήττα του σε δέκα ματς στη Stoiximan GBL και 18η συνολικά σε 29 επίσημα ματς.
Μετά το παιχνίδι, ο κόσμος της ομάδας αποδοκίμασε έντονα παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ αρκετοί φίλοι των κυανέρυθρων περίμεναν έξω από το κλειστό της Γλυφάδας για να μιλήσουν με τον Φάνη Χριστοδούλου.
Αγανακτισμένοι από την πορεία του Πανιωνίου ζήτησαν από τον GM του Ιστορικού να βγει μπροστά και να πάρει θέση για ό,τι συμβαίνει στο μπασκετικό τμήμα, καθώς η ομάδα κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό.
“Φάνη είσαι η σημαία μας, πάρε θέση. Πέφτουμε και γελάνε στο πάγκο“, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε από την πλευρά των οπαδών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε πολύ έντονος διάλογος και με τον Θεόδωρο Μικρόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ εξήγησε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει η κατάσταση και υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία.