ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

EuroLeague: Βεζένκοβ και Σλούκας υποψήφιοι για το βραβείο του MVP

Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας
Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας EUROKINISSI

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε τους υποψήφιους για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου της EuroLeague, με τους Σάσα Βεζένκοβ και Κώστα Σλούκα να είναι ανάμεσα στα 7 ονόματα που αναφέρθηκαν.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα της φετινής EuroLeague με δύο υποψήφιους για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Ο λόγος για τους Σάσα Βεζένκοβ και Κώστα Σλούκα, που συμπεριλήφθηκαν στην λίστα με τους 7 παίκτες που διεκδικούν το βραβείο σύμφωνα με την EuroLeague Basketball.

Μαζί με τους δύο παίκτες των "ερυθρόλευκων" βρίσκονται ακόμα οι Τζόναθαν Μότλι (Φενέρμπαχτσε), Μάικ Τζέιμς (Μονακό), Ματίας Λεσόρ (Παρτίζαν), Βασίλιε Μίτσιτς (Αναντολού Εφές) και Έντι Ταβάρες (Ρεάλ).

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ έχει 18.4 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 43.6% στα τρίποντα, αλλά και 23.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Σλούκας από την πλευρά του έχει 11.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 6.6 ασίστ μέσο όρο με 16.7 βαθμούς ανά αγώνα στο σύστημα αξιολόγησης, σε 24 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ