EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 9ης αγωνιστικής

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό (16/11) πρόγραμμα της EuroLeague, στην πρώτη μέρα της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η 9η αγωνιστική της EuroLeague ξεκινάει σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:15, Novasports 4 και Match Center από το SPORT24). Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν από τα σημερινά παιχνίδια:

Φενέρμπαχτσε - Μακάμπ Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 6)

Αρκετές απουσίες για την Φενέρμπαχτσε με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην έχει στην διάθεσή του τον Μπίρσεν, τον Ραούλ Νέτο, τον Ντισόν Πιέρ και τον Σερτάτς Σανλί, με τους Μάρκο Γκούντουριτς και Νικ Καλάθη να είναι αμφίβολοι. Από πλευράς Μακάμπι, η συμμετοχή του Γουέιντ Μπάλντγουιν θα αποφιασιστεί την ώρα του αγώνα.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (21:15, Novasports 4)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σαμπάζ Νέιπιερ, Άνταμ Χάνγκα, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Μπράνκο Λάζιτς, με την συμμετοχή του Γιάγκο Ντος Σάντος να είναι αμφίβολη.

Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές (21:30, Novasports Start)

Ο Ετόρε Μεσίνα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπίλι Μπάρον, ενώ εκτός για την ομάδα του Τζαν είναι ο Οζντεμίρογλου, με την συμμετοχή του Ελάιτζα Μπράιαντ να είναι αμφίβολη.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό (21:45, Novasports 5)

Λευκό είναι το απουσιολόγιο για τον Σάσα Ομπράντοβιτς και την Μονακό, με τον Τσους Ματέο να μην υπολογίζει στους Κάρλος Αλοθέν και Έλι Εντιαγέ για λογαριασμό της Ρεάλ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ