EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 13ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 13ης αγωνιστικής
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει η 13η αγωνιστική της EuroLeague μεταξύ των οποίων και η μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τζάμπολ στην 13η αγωνιστική της EuroLeague, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφές (21:00, Novasports 5, Match Center από το SPORT24)

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αναντολού Εφές, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Μπομπουά, Μπράιαντ, Κλάιμπερν, Οζντεμίρογλου, Πλάις, Γουίλις, Γιλμάζ και Ζίζιτς. Από την Άλμπα εκτός είναι ο Έρικσον, με την συμμετοχή των Μπράουν, Ολίντι, Σάμαρ και Τόμας να κρίνεται την ώρα του αγώνα.

Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου που απουσιάζουν καιρό, με τη Ρεάλ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Παρτίζαν - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Από δύο απουσίες για τις δύο ομάδες, καθώς για την Αρμάνι εκτός παραμένουν οι Μπίλι Μπάρον και Νίκολα Μίροτιτς, ενώ από την Παρτίζαν οι Καμίνσκι και Τριφούνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ