EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 12ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 12ης αγωνιστικής
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Πέντε αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και οι μάχες του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης μέρας της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τζάμπολ κάνει σήμερα (5/12) η 12η αγωνιστική της EuroLeague με πέντε αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Παναθηναϊκού AKTOR στην Τουρκία με αντίπαλο την Εφές, αλλά και εκείνη του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR (19:30, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Πολλά τα προβλήματα για τον Ερντέμ Τζαν, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπομπουά, Μπράιαντ, Κλάιμπερν, Οζντεμίρογλου, Πλάις, Γουίλις και Ζίζιτς, ενώ η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Οτούρου θα αποφασιστεί την ώρα του αγώνα. Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις γνωστές απουσίες των Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου.

Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:00, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Για την Άλμπα Βερολίνου εκτός για το αποψινό ματς είναι ο Έρικσον, με τους Μπράουν, Ολίντι, Σάμαρ και Τόμας να είναι αμφίβολοι. Από πλευράς Ζάλγκιρις θα απουσιάσουν οι Μπουτκεβίτσιους και Μάνεκ.

Ολυμπιακός - Ρεάλ (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ εκτός έμεινε και η πρόσφατη προσθήκη του ρόστερ, Φιλίπ Πετρούσεβ. Θυμίζουμε πως ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο της EuroLeague. Η Ρεάλ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ροντρίγκεθ και Γιαμπουσέλε για το σημερινό ματς.

Παρτίζαν - Μονακό (21:30, Novasports 3, Match Center από το SPORT24)

Η Παρτίζαν θα αγωνιστεί χωρίς τους Καμίνσκι και Τριφούνοβιτς, με τη συμμετοχή των Άντζουσιτς και Ντόζιερ να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Η Μονακό αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 2, Match Center από το SPORT24)

Για την Μπάγερν αμφίβολοι είναι οι Μπολμάρο, Λούτσιτς και Ομπστ, ενώ από πλευράς Αρμάνι εκτός για το αποψινό ματς είναι οι Μπάρον και Μίροτιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ